Bøger & DVD video ... Opdateret d. 25.01.2022 

Ingen Hobby uden bøger og DVD film det gør det meget nemmere.

Hele side ekstra nedsat Kun kr. 100.- stk uanset før pris

 

Item: 2316A  No 1   Item: 2316B  No 2      stk 169.-   

Lars Chr. Bentsen er Master kasteinstruktør i Federation of Fly Fishers og han er internationalt anerkendt for sine evner i at undervise i fluekast.
I disse to film gennemgår han alt omkring fluekastet med enhåndsstang.

Et godt fluekast er let og elegant, og disse film viser hvordan det skal gøres

 

Item: 239 Kr. 160.- 

Vi er igen sammen med Morten Øland på fisketure i helt forskellige miljøer. Vi ser hvilke fødeemner streamerne imiterer, og vi ser de forskellige teknikker Morten benytter, når han fisker fluerne. 

Med undervandskameraer, ser vi helt utrolige optagelser af ørreder der hugger streameren, og vi ser fiskenes reaktioner på vore fluer - helt tæt på - under vandet!

Havørredens Hemmeligheder 3 

Vi fortsætter serien om Havørredens Hemmeligheder med disse to film, der udelukkende handler om forårsfiskeriet. Vi har gjort det lidt anderledes end i 1'eren og 2'eren, hvor vi havde undervandskameraer ude på fiskepladsen i hver eneste fiskesituation. Det har vi ikke gjort lige så konsekvent i disse film, men vi har alligevel fået nogle enestående undervandsoptagelser af havørreder og deres byttedyr.

I disse to film har vi til gengæld lagt vægt på fiskestrategi, teknik og grej - her især blinkene og fluerne. F.eks. er der nogle meget lærerige undervandsklip af både blink og fluer.

Filmene er også krydret med masser af gode fisketips. Vi har ikke ønsket at gentage tips fra de foregående film. F.eks. fisker Thomas Hansen udelukkende med blink og wobblere i spinnefilmen - og slet ikke med Bombarda og flue som han mesterligt demonstrerede i Havørredens Hemmeligheder 1. I denne nye film viser han en række overraskende tips omkring fiskeri med blink og woblere. I fluefilmen er Claus Eriksen den absolutte hovedperson, og han fortæller engageret på sin gode instruktive måde, om fluevalg, fiskestrategi og affiskning af de mange forskellige fiskepladser vi fisker på

Filmene har næsten spillefilm længde, og derfor har det også været vigtigt for os at skabe nogle flotte film der fanger kystens stemninger og viser masser af god fiske-aktion. Det er altså også film, hvor man blot kan læne sig tilbage og bare nyde kystfiskeriet

Havørredens Hemmeligheder 3 spin/forår    Havørredens Hemmeligheder 4 flue/forår

   

 Havørredens Hemmeligheder 3 spin/forår Item: 23227 kr. 169.-

Spilletid: 1 time 18 min.

Ekstramateriale: 5 min. Se Thomas Hansens møde med en storfisk da han fisker fra revlen. Vi følger den dygtige, og meget erfarne Thomas Hansen på en række fisketure i forårsperioden. Han fortæller om grej, strategi og fisketeknik, imens han fanger masser af havørreder. Med undervandskameraer ser vi blink-enes gang i vandet, og Thomas giver en række tips til, hvordan man bedst fisker blink og woblere i den aktuelle situation. Vi går under overfladen, og ser havørredens revirer, deres fødeemner, og vi ser havørreder svømme uforstyrret foran undervandskameraet. Selvom fisketeknikker og fiskepladser er specielle for forårsfiskeriet, så giver filmen masser af tips som kan bruges året rundt ved kysten. Det er en instruktiv film,  men det er også en meget flot film der fanger stemninger og action-mættede fiske-situationer.

Kapitler i filmen:
1 Fiskeri fra revlen
2 Fjordfiskeri
3 Stenrev
4 "Badekar"
5 Ultralette blink
6 Hængende spin/stop
7 Jigge med tobis-blink

 

 

 

 

 

  Item: 262 Kr.  280.- spilletid 80m 

    

 Spilletid: 40 min. Ekstramateriale: 35 min. (Gedde fluebinding at Morten Valeur)

 Denne film illustrerer, at pontonbåden bringer dig til fiskesteder der er svært tilgængelige, når jagten går ind efter søens store gedder eller brakvandsgedder. Man får indtryk af den unikke naturoplevelse af fiskeriet fra en pontonbåd. Vil du tæt på begivenhederne er dette måden.

Item: 23225 170.-
      

 Karpe under overfladen

 Spilletid: 66 min. Ekstramateriale: 8 min.

 Dette er en grundliggende film om karpefiskeri. Forskellige erfarne karpe-fiskere gennemgår foder, fodring, agn og takler. Alt vises og forklares i mindste detalje. Vi koncentrerer os om de elementer af fiskeriet som foregår under overfladen. I de fleste fiske-situationer har vi haft et undervandskamera placeret ude omkring foderpladsen. Vi vil se karper der kommer ind i foderområdet - og vi vil se hvordan de reagerer på foder og agn. Her vil også erfarne karpe-fiskere få noget ud af filmen. Omkring foderpladsen kommer der andre fiskearter ind og og vi  ser suder, aborrer, brasen - samt en opsigtsvækkende optagelse med en gedde. Filmen er fyldt med flotte billeder, stemninger og karpefangster. 

Item: 23226 150.-
   

 Havørredens Hemmeligheder 2 Kystflue

 Spilletid: 1 time 23 min. Ekstramateriale: 15 min.10 min. Fluekastet - Gode tips 5 min. Tohåndsflue - Et alternativ.

Filmen handler om fluefiskeri fra kysten. Vi har placeret undervandskameraer ude på fiskepladsen medens der fiskes, og får på den måde et helt enestående kig ind i havørredens undervandsverden. Vi ser stimer af havørreder foran kameraet. Vi ser fødeemner, strømmens indvirkning på fiskeriet, og en række fantastiske optagelser af havørreden i sit rette element - bl.a. med imponerende flotte indslag af undervandsfotografen Lars Laursen. Ved hjælp fra undervandskameraerne og to meget erfarne kystfiskere, får vi et helt nyt indblik i havørredens hemmeligheder.  Vi følger Thomas Hansen og Claus Eriksen på en række fisketure.  Vi er med på alle årstider, og på forskellige kystpladser. Vi får hele tiden en række små, men meget vigtige tips og tricks.

Der er flotte fangster – underholdende fiskesituationer, og ny viden. Det er en film man er nødt til at se igen og igen.

Item: 23223 169.-

 

  

MEDEFISKERI - UNDER OVERFLADEN

Filmen handler om den del af medefiskeriet som foregår under overfladen – om fiskemetoder, rigs, foder og ikke mindst fiskenes adfærd. 

På flere af fiskepladserne har vi placeret undervandskameraer, og vi får altså et helt usædvanligt kig ind i det der sker under overfladen – lige her og nu – medens der fiskes. Under det spændende suderfiskeri ser vi f.eks. da en 3-kilos suder tager krog-agnen.

Du vil se utrolige undervands-optagelser i denne film, men der er også flotte fangster – underholdende fiskesituationer og ny viden. Det er en instruktiv film, der går helt ned i alle de vigtige detaljer omkring medefiskeri. I hver aktuelle fiske-situation, vises tegninger af de rigs som de dygtige medefiskere i filmen bruger.

64 min + ekstramateriale. 11 min. : En dygtig medefisker giver instruktion i blanding af specialfoder til brasenfiskeri.

Item: 23216 169.-

 

               DVD FILM KR. 250.- 

Item: 23220     Multer på Flue   74minutter 

 

    DVD FILM KR. 190.- 
Item: 23221   

Havørred Landet.  65 minutter

 

    DVD FILM FRIT VALG KR. 160.-       

Frit Valg 2 stk 300.-

Item: 23201

  Drømmefiskeri i Alaska  45 minutter

Item: 23202 

Kystflue og havørred  48 minutter

Item: 23205  

Nilaborre Safari i Egypten  50 minutter

Item: 23209   Stør i Canada  50 minutter
Item: 23212    Tørfluelandet Norge 52 minutter

Frit Valg stk 100.-